Sesongavslutning

U13 avrundet sesongen med avslutning på Rush trampolinepark.

Sesongen har vært jevn og fin. Laget har hatt både oppturer og nedturer, men samholdet i laget og innsatsen har vært upåklanderlig. Nå venter en "sesong" til, nemlig barmarksesongen. Den er minst like viktig som issesongen, og jobben starter med en gang! 

Før barmarkstrening drar i gang har gutta tatt en velfortjent avslutning på Rush trampolinepark i Larvik. Her har vi vært før, og det er alltid god steming med hopp og lek først, og pizza etterpå. 

Avslutning på Rush trampolinepark
Etter hopping, var det pizza og premieutdeling

Styrke og utholdenhet

For å legge best grunnlag til høsten igjen når isen kommer, så er barmark uvurderlig. Grunnlaget legges og kroppen styrkes for å kunne gå enda mer på skøyter, jobbe enda mer i duellene og ikke minst gi 100% på hvert eneste bytt 😀 

Samhold og engasjement

I et hvert idrettslag så er oppmøte på trening alfa og omega. Alle har glede av at flest mulig stiller på trening, og alle har glede av alle gjør sitt til at treningene blir bra. Trenerne har hele sesongen registrert oppmøte på hver trening, og kunne under avslutningen melde om generelt veldig høy deltakelse på alle treninger. De to som hadde flest treninger i sesongen var på godt over 90% oppmøte.

Jacob (til venstre) og Marius
Jacob (til venstre) og Marius fikk utdelt premie for høyest deltakelse på trening

De fikk utdelt en velfortjent premie for engasjement og stå-på-viljen. Jacob hadde aller flest treninger (99%) og fikk en Penguins-toalettmappe, Marius på en god andreplass. Begge fikk stickhandling-baller, som kan komme godt med på barmark-treningene fremover.

I tillegg til premier for oppmøte, ble spillerne enige seg i mellom om hvem som skulle kåres til "Spillernes spiller", og støtteapparatet valgte ut "Støtteapparetes spiller". Kriteriene på kåringene har ingenting med utviklingskurve, ferdigheter eller prestasjoner på kamp å gjøre. De kriteriene som ble satt var hvem som har bidratt til godt samhold i laget, sosialt inkluderende, følger med på beskjeder fra trenerne, og ikke minst gir mye av seg selv for at både trenings- og garderobe-tiden skal bli best mulig. 

Spillerne selv valgte Brede som "Spillernes spiller" og støtteapparatet valgte Leo til "Støtteapparatets spiller". Begge to er glaguttter som stiller opp, inkluderer alle, bidrar med godt humør og engasjement, både på trening og kamp. Kåringene ble premiert med en vandrepokal til hver. Heldigvis for laget så er det mange på laget som har like god holdninger og bidrar hver gang til at treningene skal bli så bra som mulig . Så neste sesong er det noen andre som får vandrepokalen.

Brede og Leo med hver sin vandrepokal
Leo (til venstre) og Brede holder opp hver sin vandrepokal


Publisert

Aktuelt