Bytte-dagen var en suksess!

Godt oppmøte og fulle bord med skøyter, beskyttelse og køller.

Rett før istreningene startet, arrangerte klubben en såkalt bytte, kjøpe og selge-dag. Der kunne man merke utstyret med pris og telefonnr og ta med opp i hallen. Mange fant flott utstyr til en billig penge, og mange fikk solgt det som ikke lenger passet. 

Folk som ser på hockeyutstyr
Mange møtte opp på byttedagen.

Åpen kiosk og topp stemning

Kiosken var åpen og praten gikk lett, alle - både voksne og barn, gledet seg til isen og de fleste hadde nok håpet at man kunne prøvd det "nye" utstyret på isen den dagen. Det ble det dog ikke anledning til ettersom isen ikke var helt klar, men det tok ikke mange dagene før treningene var i gang og det var full fres på isen! Det ble bra oppmøte på selve dagen, og det var så mange som hadde med utstyr, så andre etasjen måtte også tas i bruk. Unni som styrer kiosken hadde alt klart og det ble muligheter for både kaffe, vafler og pølser til de som måtte ønske det. 

Kiosken er et flott samlingspunkt, og her sitter ofte foreldre å prater mens barna er på trening

Bord med hockeyutstyr
Bord med hockeyutstyr
Bord med hockeyutstyr
Bord med hockeyutstyr

Det ble også avholdt en liten konkurranse i hjørnet på en game changer. Det er en digital hockeyplate med to-spillermodus og flere ulike spill. Konkurransen gikk ut på å stickhandle flest ganger i løpet av 1 minutt. To og to gikk sammen og vinneren fikk en flex-tape til hockeykølla. Over-all-vinneren (den med totalt flest poeng av alle) fikk en ekstra premie.

Alt i alt var dagen en suksess, og kanskje satser vi på en ny dag rundt høstferien.


Publisert

Aktuelt