En klubblegende har sendt pucken videre

Sandefjord Ishockeyklubb har mistet en veteran og en klubblegende, Petter Blaasvær, født 28.03.58, sovnet inn 6 januar etter lengre tids sykdom. 

Petter har gjennom flere tiår jobbet for at Ishockeyklubben skulle utvikles og at Sandefjord skulle ha et godt ishockeytilbud.

Han gikk i bresjen for at vi skulle få en ishall og jobbet iherdig for å få til et godt miljø i ishockeyklubben. Petter spilte selv aktivt ishockey i flere år og var en av trenerne i klubben.

Super old boys
Petter helt til venstre, i rød drakt.

Lidenskap og engasjement

Etter hvert ble det var naturlig at han påtok seg vervet som leder og i en årrekke hadde han også det økonomiske ansvaret i klubben. I en periode måtte han vie sin tid til drift av egen sportsbutikk, men han kom sterkt tilbake til klubben og ble på nytt engasjert da vi fikk vår egen ishall i Sandefjord.

Han har i de siste årene hatt ansvar for super old boys laget, han har vært klubbdommer, prosjektleder for flere arrangementer, eksempelvis pre-season kampen mellom Vålerenga og Sparta.

Petter satt også som leder av valgkomiteen i mange år og påtok seg også ansvaret som vaktmester for klubben i ishallen frem til at helsen ikke tillot det lenger. Petter var lidenskapelig opptatt av klubben og hadde et sterkt ønske om å gjøre den til et godt sted å være. Han var kreativ, driftig og en motivator for mange.

Tøff som en puck

Petter Blaasvær

Petter laget sin egen signatur på sms meldingene sine da han ble syk; «tøff som en puck» skrev han, til slutt måtte han dessverre sende pucken fra seg for godt. Vi lyser fred over Petter sitt minne og står i dyp takknemlighet for det han har gjort for Sandefjord Ishockeyklubb. Våre tanker går til hans nærmeste.

På vegne av Sandefjord Penguins Ishockeyklubb
Erik Rodhe, Henning Fevang, Espen Gade, Fredrik Jernberg, Charlotte Berg, Kristian Aagaard, Siri M.
Sanna, Jarle Svendsen, Fredrik Thorsen, Trond Virik.


Publisert

Aktuelt