Halloween-loddsalg i Spond

Nå er det snart tid for Halloween, og klubben arrangerer derfor et loddsalg via Spond i neste uke

Sandefjord Penguins teller i underkant av 200 aktive medlemmer! Det er helt rått selvfølgelig 😁 Hockeyskolen er i gang denne uken og forhåpentligvis kommer det mange hockeyspirer inn på lagene våre i løpet av sesongen. 

Loddsalg før Halloween

Med så mange medlemmer, så trenger vi også forbruksmateriell og utstyr. Det går pucker for mangfoldige tusen hvert år, og alle lagene trenger både drakter, keeperutstyr og annet i forbindelse med trening og kamper. Derfor drar vi nå i gang et lite loddsalg og håper på at klubbens medlemmer deler budskapet flittig og selger noen lodd til inntekt for klubben. Det er ikke noe krav om hvor mange lodd hver må selge, og alt foregår via Spond og digitalt. Vi i Sandefjord Penguins setter utrolig stor pris på engasjementet, uansett om det er 1 lodd eller 10! 

Bli med og støtt klubben

Vi håper derfor at alle setter av litt tid til å dele budskapet med venner og kjente, og sammen drar vi i land en liten dugnad nå som høstmørket kommer! Ps: Mer info om dugnaden kommer i Spond. God ishall-oween 😉 til alle sammen, sees i hallen! 🏒🏒🏒


Publisert

Aktuelt