Er du klar for 17.mai?

Nasjonaldagen vår er i neste uke. Penguins stiller i borgertoget!

Penguins i toget

Borgertoget i byen er populært på 17.Mai. I tillegg er det en kjempemulighet for alle de forskjellige foreningene og klubbene i byen vår til å vise seg frem. I år stiller hele 36 klubber og foreninger opp i toget. Sandefjord Penguins er selvfølgelig intet unntak! 

Vi stiller opp med U-lagene først, etter alder: U8,U10,U11,U13 og U15. Deretter følger veteranene. Lagledere/Trener/foreldre kan gå med respektive lag.

Bilde av det norske flagget
Norges Flagg. Bildet er lånt fra Visit vestfold sine nettsider 

 

Ønsker du å gå i toget med oss?

Ja, kom igjen! Det er fritt frem for de som ønsker å bruke rulleskøyter i toget. Ta gjerne med hockeykølle, streetpuck, kampdrakta og kanskje hjelmen? Uansett om du har på utstyr eller ikke, ta turen ned i badeparken i 16:30-tida og bli med Penguins i Borgertoget.

Vi har også kjøpt inn noen flagg for anledningen, i tillegg til bannere med reklame for bl.a. Hockeyskolen. Håper alle som har mulighet har lyst til å gå en tur med oss og stolt vise frem klubben vår. Under følger informasjon om tidpunkt for både oppmøte og plassering i toget. 

Kart over marsjrute 17.ami
Årets marsjrute

Idéer til Borgertoget

  • Kampdrakt
  • Hjelm og hansker
  • Rullskøyter
  • Hockeykølle og puck (street)

Oppmøte

Oppmøte kl 16:30 i Badeparken. Toget starter å gå kl 17.

Sandefjord Penguins har oppstilling i første rode (plass 1.6) og går derfor ganske langt fremme i toget.

Første roden starter sør for kunstgressbanen og går først ut av badeparken. Penguins går etter Sande og Mosserød skolekorps. 

 


Publisert